Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne på denne side er gældende aftalegrundlag for alle køb foretaget på bvtraepiller.dk.
Bvtraepiller.dk driver tillige virksomhed under navnet Finn Jensen.

Firmaets adresse er:
BV Træpiller
Finn Jensen
Blåregnvej 4,
9700 Brønderslev
CVR: 33816073
Telefon: 22204120
E-mail: info@bvtraepiller.dk

Priser

Alle priser på bvtraepiller.dk er eksklusive levering medmindre det er angivet på vareren. Alle priser er inklusive moms og afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med bvtraepiller.dk indgås aftaler på dansk.
Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@bvtraepiller.dk

Levering

Bvtraepiller.dk leverer i hele Danmark med undtagelse af Bornholm. Ved ikke-brofaste øer leveres der til afskibningshavn og kunden er herefter selv ansvarlig for at få varen hjem herfra. Der er ingen faste priser på levering, for yderligere oplysninger henvises der til fragtberegneren på siden. Der kan gå op til 45 hverdage før varerne bliver afsendt.

Der kan IKKE  bestilles træpiller  til levering mere end 3 uger  efter bestillings dato.  Ordre der er ligger over denne frist vil blive annuleret.

Aflæsning

Hvor ikke andet er aftalt, aflæsses paller med varer ved skellet på kundens adresse. Levering forudsætter, at bvtraepiller.dks vognmand kan køre frem til kundens adresse med lastbil og foretage forsvarlig aflæsning. Tilkørselsforholdene og adgangsvejen til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde på 4 meter uden hængende træer samt en fribredde på 4 meter, så lastbilen kan komme frem.

Bvtraepiller.dks vognmand stiller pallen med varer, hvor han skønner, at der kan foretages forsvarlig aflæsning. Levering foretages med palleløfter, som leveres til fortovskant. Bvtraepiller.dk fralægger sig ansvar for om pallerne kan vælte efter aflæsning.

Såfremt bvtraepiller.dks vognmand skønner, at der ikke kan foretages forsvarlig tilkørsel eller aflæsning, vil varen blive kørt retur til nærmeste lager, hvorfra kunden enten selv kan sørge for afhentning af varen eller træffe aftale med bvtraepiller.dk om ny levering. Bemærk, at det er kundens ansvar at sikre sig at tilkørsels- og aflæsningsforhold er anvendelige for vognmanden, eller at gøre bvtraepiller.dk opmærksom på et egnet aflæsningssted for vognmanden. Aftale om ny levering medfører, at kunden skal dække omkostningen for den ekstra transport.

Er du i tvivl om dine tilkørsels- eller aflæsningsforhold er anvendelige bedes du kontakte bvtraepiller.dks kundeservice - vi har stor erfaring i at finde løsninger, som sikrer en optimal levering for vores kunder. Ligeledes har du ved din bestilling mulighed for at anføre bemærkninger omkring leveringsforhold, som vi kan videregive til vores vognmænd.

Du kan ved din bestilling oplyse et telefonnummer som vognmanden kan kontakte dig på når han kører til din leveringsadresse, så du har mulighed for at være til stede ved aflæsningen, eller hvis vognmanden får brug for at kontakte dig i forbindelse med aflæsning.

Bemærk, at al kørsel og aflæsning indenfor kundens matrikel sker for kundens eget ansvar.

Særlige ønsker til levering kan ofte imødekommes. kontakt kundeservice.

Produktinformation

På bvtraepiller.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger bedes du kontakte kundeservice.

Betaling

Når du køber varer på bvtraepiller.dk er datoen for modtagelse af din indbetaling gældende for vores registrering af din ordre. Ved betaling med Dankort eller andre kreditkort registreres din indbetaling normalt samme dag eller førstkommende hverdag. Vælger du at betale via almindelig bankoverførsel, gør vi opmærksom på, at der kan gå 1-3 bankdage før vi har modtaget indbetalingen.

På bvtraepiller.dk kan der betales med:

  • Dankort / Visa Dankort (Gebyr 0 kr.)
  • Bankoverførsel (Gebyr 0 kr.) (OBS: Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra bvtraepiller.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (indsæt mail, tlf. nummer osv.) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering hos os.

For at vi kan identificere varen, henstiller vi til, at du anfører ordrenummeret i din meddelelse om fortrydelse. Hvis ordrenummeret ikke er anført, kan det medføre fejl og forsinkelser.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

BV Træpiller
Hortensiavej 25
Serritslev
9700 Brønderslev

Varens stand, når du sender den retur

Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi dig købsbeløbet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Eventuelle opkrævede og betalte leveringsomkostninger refunderes ikke. Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret

Når du handler på bvtraepiller.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationer vedrørende varer købt på bvtraepiller.dk kan rettes til kundeservice.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Hortensiavej 27
Serritslev
9700 Brønderslev

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

De personlige oplysninger du afgiver ved at bestille brænde hos bvtraepiller.dk afgives til en sikret database. Indholdet af databasen kan ikke læses eller kopieres via Internet, og bvtraepiller.dk videregiver ikke dine oplysninger eller dele deraf. Din bestilling med dine adresseoplysninger ligger altid 15-18 dage i databasen. Hvis bvtraepiller.dk ikke ved udløbet af
denne periode har registreret en indbetaling svarende til dit ordrenummer og efternavn, slettes din bestilling med alle tilknyttede registrerede oplysninger.

Når bvtraepiller.dk har registreret en indbetaling svarende til dit ordrenummer og efternavn vil din bestilling med dine oplysninger blive opbevaret i 24-30 dage efter fragtmandens bekræftelse af levering af det bestilte på din adresse. Vi er nødt til at opbevare bestillingen indtil efter udløbet af din fortrydelsesret og en tilsvarende reklamationsfrist. Herefter
slettes din bestilling med alle tilknyttede registrerede oplysninger. Personoplysningerne registreres hos BMB Import ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

VIGTIGT: bvtraepiller.dk garanterer endvidere, at dine oplysninger ikke under nogen omstændigheder vil blive brugt i forbindelse med andet end din unikke bestilling. Dine oplysninger vil således ikke efterfølgende blive anvendt til udsendelse af e-mails fra bvtraepiller.dk eller andre. Hvis du selv aktivt har tilmeldt dig nyhedsbrevet fra bvtraepiller.dk fremsender vi naturligvis det 8-10 gange årligt, hvert nyhedsbrev indholder links til hurtig og enkel framelding.

For at du kan indgå aftale med os på bvtraepiller.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Finn Jensen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bvtraepiller.dk er Finn Jensen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Finn Jensen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Finn Jensen via e-mail info@bvtraepiller.dk

Cookies

På bvtraepiller.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på bvtraepiller.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades med videre. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere bvtraepiller.dk.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til BV Træpiller, Hortensiavej 27, 9700 Brønderslev, info@bvtraepiller.dk:
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)


- Bestilt den (*)/modtaget den (*)


- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)


- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)


- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


- Dato


(*) Det ikke relevante udstreges


Bv træpiller kan til enhver tid aflyse/afvise en ordre. Hvis en ordre er  købt  med betaling via bankoverførsel og penge ikke er overfør senest 3 hverdage, slettes ordre automatisk .

Har man bestilt  til afhentning. Skal afhentning have fundet sted inden for 14 dage efter bestilling  ellers vil ordre blive annuleret.